Tapijt 

Een mooi tapijt op de vloer draagt bij aan een warme sfeer in huis en zorgt er bovendien voor dat u heerlijk ontspannen op de bank kunt ploffen. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht, waar we u de diverse tapijten kunnen laten zien. Onze adviseurs vertellen u graag meer over merken als Parade, Bonaparte en Desso, net als over de moderne merken of de vloeren waarbij de tapijten mooi staan ter decoratie. 

In onze tapijtcollectie vindt u de vanouds bekende namen Parade, Bonaparte en Desso. Daarnaast brengen wij ook tapijt van Belakos en Interfloor, eveneens twee Nederlandse kwaliteitsfabrikanten. Speciale vermelding verdient bovendien het assortiment van Nouwens-Bogaers, die voor bijna al hun producten uitsluitend wol gebruiken van de beste kwaliteit. Wat u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat u bij ons een klasse-tapijt koopt!

De merken Parade en Bonaparte behoren tegenwoordig bij het Desso-concern. Bezoek de microsite van deze tapijtfabrikant: microsite Desso. Hier vindt u alle informatie over hun kwaliteiten, kunt u stalen aanvragen en ziet u heel veel inspirerende afbeeldingen!