TFD pvc

Een vloer bepaalt direct de totale sfeer van een ruimte. De bewuste keuze voor gebruiksgemak, kwaliteit en toepassingsmogelijkheden maken dat de vloer ook uw eigen persoonlijkheid weerspiegelt. De design vloeren van TFD zijn warm en ‘cool’, oogstrelend zacht en slijtvast hard, in hout of steen toch opvallend dempend. Met een TFD vloer komt een ruimte tot leven.

TFD combineert een hoge kwaliteit vloer met veel verschillende en verrassende dessins. De stroken zijn 3,0mm of 2,5mm dik met een toplaag van 0,7mm of 0,55mm. Een mooie matte toplaag zorgt voor een blijvend natuurlijke uitstraling. Register embossing versterkt dat bovendien en maakt dat de werkelijkheid realistisch wordt weergegeven met een voelbare structuur.

 

TFD introduceert als eerste ter wereld het magnetische vloerensysteem. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).

 


Persoonlijk advies?

Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken en advies te geven. Ook nemen wij voor u de maten op, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maak direct een afspraak