PVC Vloeren

Van het zeer sterke PVC kunnen de mooiste vloeren worden gelegd. Wij voeren een uitgebreid assortiment PVC  in hout- of steendecor van Forinn, TFD, Cotap, Tarkett en Coretec. Het vloerdeel bevat als hoofdbestanddeel pvc. Naast het feit dat pvc in ‘look en feel’ niet van echt hout of steen is te onderscheiden, is het erg sterk en vorm- en slijtvast. Vloeren zijn daardoor bestand tegen zeer hoge drukbelasting. Hoge hakken maken geen putjes, wat zeker ook thuis heel praktisch is. Daarnaast is pvc sterk vuilwerend, zorgt het voor zeer grote geluidsdemping en is het vocht- en vuilbestendig.

Veel PVC wordt nog steeds verlijmd en daarvoor is het bijna altijd nodig de ondervloer te egaliseren. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven wanneer egalisatie niet mogelijk of ongewenst is. Bij het click-pvc van Coretec zijn pvc-stroken verlijmd op mdf en kunnen ze vervolgens gelegd worden als laminaat. De onderlaag van kurk en 100% watervastheid zorgen ervoor dat ze overal zijn toe te passen, ook in appartementen! Wilt u een pvc-vloer over uw oude, gladde parketvloer laten leggen, dan is het mogelijk de stroken op een zelfklevende folie aan te brengen. 

Wilt u uw pvc-vloer niet vast laten leggen, dan heeft TFD een aantal dessins die mogelijk zijn in een magnetische uitvoering. Ideaal wanneer u op een later tijdstip de stroken mee wilt nemen naar een nieuwe woning of een andere ruimte!

 

Tarket behoort tegenwoordig bij het Desso- concern. Wanneer u de microsite Desso bezoekt, vindt u alle informatie over hun 'harde' en 'zachte' vloeren, kunt u stalen aanvragen en ziet u heel veel inspirerende afbeeldingen.