PVC Vloeren

Van het zeer sterke PVC kunnen de mooiste vloeren worden gelegd. Wij voeren een uitgebreid assortiment PVC  in hout- of steendecor. Het vloerdeel bevat als hoofdbestanddeel pvc. Naast het feit dat pvc in ‘look en feel’ bijna niet van echt hout of steen is te onderscheiden, is het erg sterk en vorm- en slijtvast. Daarnaast is pvc sterk vuilwerend, zorgt het voor zeer grote geluidsdemping en is het vochtbestendig.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het leggen van pvc:

verlijmen: hierbij worden pvc-stroken vastgelijmd op de vloer. Hiervoor is het bijna altijd nodig de ondervloer te egaliseren.

zelfklevende folie: wanneer de stroken over een oude, gladde parketvloer worden gelegd, is het mogelijk ze op zelfklevende folie aan te brengen.

click-pvc: bestaat uit pvc-stroken die verlijmd zijn op mdf. Vervolgens wordt de vloer op dezelfde wijze gelegd als laminaat. De geluiddempende onderlaag zorgt ervoor dat ze overal zijn toe te passen, van Coretec ook in appartementen.

magnetisch: TFD heeft een aantal dessins die mogelijk zijn in een magnetische uitvoering. De stroken worden geplaatst op een magnetische folie. Ideaal wanneer u op een later tijdstip de stroken mee wilt nemen naar een nieuwe woning of een andere ruimte.