PVC Vloeren

Van het zeer sterke PVC kunnen de mooiste vloeren worden gelegd. Wij voeren een uitgebreid assortiment PVC  in hout- of steendecor van Forinn, TFD, Cotap en Tarkett en Coretec. Het vloerdeel bevat als hoofdbestanddeel pvc. Naast het feit dat pvc in ‘look en feel’ niet van echt hout of steen is te onderscheiden, is het erg sterk en vorm- en slijtvast. Vloeren zijn daardoor bestand tegen zeer hoge drukbelasting. Hoge hakken maken geen putjes, wat zeker ook thuis heel praktisch is. Daarnaast is pvc sterk vuilwerend, zorgt het voor zeer grote geluidsdemping en is het vocht- en vuilbestendig.

Veel PVC wordt nog steeds verlijmd, maar we hebben nu ook click-pvc van Coretec in ons assortiment. Deze stroken kunnen gelegd worden als laminaat en zorgen er met een onderlaag van kurk en 100% watervastheid voor dat ze overal zijn toe te passen!

 

Tarkett behoort tegenwoordig bij het Desso-concern. Wanneer u de  microsite Desso bezoekt, vindt u alle informatie over hun 'harde' en 'zachte' vloeren, kunt u stalen aanvragen en ziet u heel veel inspirerende afbeeldingen!