Vloerkleden

U vindt in onze showroom vloerkleden van o.a. Brink & Campman, Brinker Carpets en Ambiant in prachtige kleuren en texturen, met prijzen voor iedere beurs. Hoogpolig, geweven, wol of vilt, uni of met dessin, u ziet het bij ons allemaal! De kwaliteit is uitstekend, de uitstraling luxe. Karpetten om jarenlang plezier van te hebben!


Vloerkleden in Werkendam omgeving Gorinchem en Sliedrecht .

Vloerkleden zorgen voor een fijne warme sfeer in de ruimte. Gebruik ze in combinatie met de mooie hoekbanken bij ons uit de collectie of leg eens een vloerkleed onder een boxspring bed. Met merken als Brink & Campman, Brinker Carpets en Ambiant zorgen we voor de best mogelijke kwaliteit. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van  Gorinchem en Sliedrecht of bekijk de afbeeldingen van deze website om alvast inspiratie op te doen voor een mooi vloerkleed.

Onderhoud van vloerkleden

Wanneer er onverhoopt een vlek ontstaat in uw vloerkleed, dan adviseren wij u gebruik te maken van de reinigingsmiddelen van James. Deze middelen worden door vrijwel alle tapijtfabrikanten aanbevolen. In onze winkel kunt u gratis de James vlekkenwijzer afhalen, waarop u direct kunt aflezen hoe u allerlei verschillende vlekken dient aan te pakken. Uiteraard verkopen wij ook de producten van James. Voor een gedetailleerd advies verwijzen wij u naar de website www.james.nl