Vinyl

Vinylvloeren zijn comfortabel door de veerkracht, zacht en aangenaam aan de voeten en duurzaam door de sterke toplaag. Bovendien zijn vinylvloeren praktisch en gemakkelijk in onderhoud. Vinyl is in prachtige dessins en kleuren leverbaar. Vinyl harmonieert met de warmte van uw interieur en zorgt voor rust en stilte door de geluiddempende eigenschappen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.


Waar kunt u terecht voor advies over een Vinyl vloer?

Vinyl vloeren combineren een aantrekkelijke prijs met goede veerkracht, een zacht en aangenaam karakter voor de voeten en bovendien een maximale duurzaamheid. U heeft de keuze uit verschillende ontwerpen en dessins, bijvoorbeeld met de uitstraling van een houten vloer. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht. Onze adviseurs laten u daar graag de vinyl vloeren zien, die u mooi kunt combineren met onze meubelen.

Onderhoud van uw Vinyl vloer

Bescherming: Om uw harde vloer te beschermen tegen krassen, is het belangrijk dat u de poten van uw (zit)meubelen voorziet van de juiste glijder of het juiste wieltje. Wij adviseren hiervoor de producten van Floorfriendly te gebruiken.Via de website www.floorfriendly.nl bestelt u in 5 eenvoudige stappen de vloervriendelijke dop, glijder of wiel voor uw meubel. Met de kortingskaartjes in onze winkel krijgt u 5% korting op uw bestelling!