Tapijt Werkendam, omgeving Sleeuwijk en Alblasserdam

 Een mooi tapijt op de vloer draagt bij aan een warme sfeer in huis en zorgt er bovendien voor dat u heerlijk ontspannen op de bank kunt ploffen. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht, waar we u de diverse tapijten kunnen laten zien. Onze adviseurs vertellen u graag meer over merken als Parade, Bonaparte en Desso, net als over de moderne merken of de vloeren waarbij de tapijten mooi staan ter decoratie. 

In onze tapijtcollectie vindt u de vanouds bekende namen Parade, Bonaparte en Desso. Daarnaast brengen wij ook tapijt van Belakos en Interfloor, eveneens twee Nederlandse kwaliteitsfabrikanten. Speciale vermelding verdient bovendien het assortiment van Nouwens-Bogaers, die voor bijna al hun producten uitsluitend wol gebruiken van de beste kwaliteit. Wat u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat u bij ons een klasse-tapijt koopt!


De merken Parade en Bonaparte behoren tegenwoordig ook tot het Desso-concern. Klik hier voor een bezoek aan de site van deze tapijtfabrikant. Hier vindt u alle informatie over hun kwaliteiten, kunt u stalen aanvragen en ziet u heel veel inspirerende afbeeldingen!

Wanneer er onverhoopt een vlek ontstaat in uw tapijt, dan adviseren wij u gebruik te maken van de reinigingsmiddelen van James. Deze middelen worden door vrijwel alle tapijtfabrikanten aanbevolen. In onze winkel kunt u gratis de James vlekkenwijzer afhalen, waarop u direct kunt aflezen hoe u allerlei verschillende vlekken dient aan te pakken. Uiteraard verkopen wij ook de producten van James. Voor een gedetailleerd advies verwijzen wij u naar de website www.james.nl