PVC vloeren

Van het zeer sterke PVC kunnen de mooiste vloeren worden gelegd. Wij voeren een uitgebreid assortiment PVC  in hout- of steendecor van Forinn, TFD, Expona en Tarkett. Het vloerdeel bevat als hoofdbestanddeel pvc. Naast het feit dat pvc in ‘look en feel’ niet van echt hout of steen is te onderscheiden, is het erg sterk en vorm- en slijtvast. Vloeren zijn daardoor bestand tegen zeer hoge drukbelasting. Hoge hakken maken geen putjes, wat zeker ook thuis heel praktisch is. Daarnaast zorgt pvc voor zeer grote geluidsdemping en is het vocht- en vuilbestendig.

Tarkett behoort tegenwoordig bij het Desso-concern. Bezoek hier de site van deze tapijtfabrikant. Hier vindt u alle informatie over hun kwaliteiten, kunt u stalen aanvragen en ziet u heel veel inspirerende afbeeldingen!


Vloeren van PVC combineren het beste van verschillende materialen. De vloeren vragen veel minder onderhoud dan hout en hebben tegelijkertijd toch een mooie levendige uitstraling. PVC is uitermate slijtvast zoals laminaat en het is geen probleem om de vloer te reinigen. Gebruik hiervoor bij voorkeur de speciale reinigingsproducten die u vindt in onze winkel. Hiermee voorkomt u een vettige laag op uw vloer die steeds meer vuil aantrekt. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht. Ontdek er de PVC vloeren voor de woonkamer in een landelijke stijl of een moderne keuze voor in de keuken. 

Bescherming: Om uw harde vloer te beschermen tegen krassen, is het belangrijk dat u de poten van uw (zit)meubelen voorziet van de juiste glijder of het juiste wieltje. Wij adviseren hiervoor de producten van Floorfriendly te gebruiken.Via de website www.floorfriendly.nl bestelt u in 5 eenvoudige stappen de vloervriendelijke dop, glijder of wiel voor uw meubel. Met de kortingskaartjes in onze winkel krijgt u 5% korting op uw bestelling!