MARMOLEUM

Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Het is een vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.
Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft.


Waar kunt u terecht voor advies over een Marmoleum vloer?

Met marmoleum kiest u voor een bijzonder materiaal. Bijzonder duurzaam, bijzonder veel variatie in de dessins en bijzonder ecologisch en economisch. Benieuwd naar marmoleum voor op de vloer en daarover advies inwinnen bij onze adviseurs? Kom naar onze showroom in Werkendam, in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht. We verrassen u binnen het assortiment vloeren graag met ons marmoleum, dat we bijvoorbeeld standaard voorzien van Topshield2: een dubbele UV-geharde toplaag.

Onderhoud van uw Marmoleum vloer.

Bescherming: Om uw harde vloer te beschermen tegen krassen, is het belangrijk dat u de poten van uw (zit)meubelen voorziet van de juiste glijder of het juiste wieltje. Wij adviseren hiervoor de producten van Floorfriendly te gebruiken.Via de website www.floorfriendly.nl bestelt u in 5 eenvoudige stappen de vloervriendelijke dop, glijder of wiel voor uw meubel. Met de kortingskaartjes in onze winkel krijgt u 5% korting op uw bestelling!