Laminaat

Laminaat heeft de uitstraling van een houten of stenen vloer en is er in heel veel verschillende tinten en uitvoeringen. Bent u op zoek naar een laminaatvloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Kom dan zeker eens langs in onze showroom om de zeer fraaie laminaat collectie van Balterio, Tarkett of Lamett te bekijken! Deze vloeren onderscheiden zich door de prachtige decors van robuuste houten vloeren, die niet van echt zijn te onderscheiden. Wilt u de dessins graag in het echt zien? Vraag dan hier gratis stalen aan bij Lamett!


Laminaat in Werkendam en omgeving

Laminaat heeft de mooie uitstraling van een houten of een stenen vloer, terwijl het tegelijkertijd een betaalbare keuze vormt die in veel verschillende tinten beschikbaar is. Kom naar onze showroom om het laminaat zelf te bekijken en te kunnen voelen. In de showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht helpen onze adviseurs u graag met de juiste keuze. Op zoek naar de uitstraling van hout of juist een ander type laminaat? Wij hebben het liggen in de showroom.

Beschermingvan uw laminaat

Om uw harde vloer te beschermen tegen krassen, is het belangrijk dat u de poten van uw (zit)meubelen voorziet van de juiste glijder of het juiste wieltje. Wij adviseren hiervoor de producten van Floorfriendly te gebruiken.Via de website www.floorfriendly.nl bestelt u in 5 eenvoudige stappen vloervriendelijke doppen, glijders of wielen voor uw meubel. Bezoekt u eerst onze winkel, dan ontvangt u een kortingskaartje. Hiermee krijgt u 5% korting op uw bestelling!