Vloeren

Baas Sfeervol Wonen is al meer dan 30 jaar uw specialist in vloeren. We vertellen u graag meer over de verschillende materialen, de kleuren en de ontwerpen die er beschikbaar zijn. Vergelijk bijvoorbeeld laminaat met PVC vloeren of bekijk de verschillende vloerkleden en het tapijt dat er beschikbaar is.

Kom naar onze showroom in Werkendam, bij Gorinchem en Sliedrecht. We laten u daar graag zien welke vloeren er beschikbaar zijn, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. Vergelijk materialen en ontwerpen, desgewenst ook met de meubels die we hebben staan.

Tapijt en laminaat vloeren

Een mooi tapijt is weer helemaal terug van weggeweest, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Maar ook elders in huis is het heerlijk zachte vloerbedekking die zorgt voor aangenaam comfort. Goed van kwaliteit en een mooie keuze voor een sfeervol interieur. 

Aan de andere kant juist op zoek naar een hard materiaal voor de vloer? Bekijk dan de verschillende soorten laminaat. Goed van kwaliteit en praktisch vrij van onderhoud. U heeft er geen omkijken naar, terwijl de vloer gemakkelijk tientallen jaren meegaat.

Vloerkleden, PVCmarmoleum en Vinyl Vloeren

Onafhankelijk van de vloeren die u kiest bij meubelen zoals de hoekbanken en eettafels kunt u gebruik maken van de mooie vloerkleden. Ze zorgen voor meer sfeer in huis en dragen op die manier bij aan een mooi interieur. 

Vinyl vloeren zijn comfortabel door de veerkracht, zacht en aangenaam aan de voeten en duurzaam door de sterke toplaag. Bovendien zijn vinylvloeren praktisch en gemakkelijk in onderhoud.

Andere populaire vloeren zijn die op basis van PVC. Net als laminaat zijn PVC vloeren vrij van onderhoud en bovendien met een uitstraling die soms niet van bijvoorbeeld echt hout te onderscheiden is. Of bekijk het marmoleum, waarmee u kiest voor een unieke uitstraling van de vloer in de woon- of de slaapkamer.