Matrassen

Stevige matrassen, zachte matrassen, allerlei formaten: ziet u door de bomen het bos niet meer? In onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht, kunt u op uw gemak komen proefliggen. Wij hechten zeer aan een persoonlijk advies, want de keuze voor een matras heeft alles te maken met de door u gebruikte of gewenste bedbodem en het beste hoofdkussen. Alleen als matras, bedbodem en hoofdkussen goed op elkaar zijn afgestemd, bent u verzekerd van de juiste slaaphouding voor een optimale nachtrust. Wij gaan graag met uw wensen aan de slag!

Toppers

Maak uw bed nog comfortabeler met een topper. Een topper zorgt voor een extra beschermlaag tussen u en de matras waardoor deze langer meegaat en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijke slaapsensatie. De topper is verkrijgbaar in diverse diktes en veel verschillende uitvoeringen. Standaard toppers zijn gemaakt van koudschuim, maar ook latex, pocketvering en wol zijn bekende materialen.

U vindt bij ons van Texeler ook een wollen futon (een dunne topper) en een wollen onderdeken. Deze producten - door Texeler 'bedverbeteraars' genoemd - zijn voor mensen met reumatische klachten een perfecte uitkomst vanwege het zachte wol. Door de zachte vacht wordt geen pijn meer op drukpunten als schouders en enkels ervaren. De lanoline die van origine in de wol voorkomt  – en in Texeler schapenwol in sterkere mate - heeft bovendien een heilzame werking op gewrichtsklachten.