Slapen

Goed slapen is essentieel voor een goede gezondheid. En waarin slaapt u beter dan in een goed bed? We helpen u bij Baas Sfeervol Wonen graag een keuze te maken uit de verschillende soorten bedden. We adviseren over boxsprings en specifieke matrassen, net als over ledikanten voor de kleinsten. Jong geleerd is immers oud gedaan, dus het is een uitstekend idee om hier al vanaf de eerste jaren veel aandacht aan te besteden. 

We zijn uw specialist op het gebied van slapen, vloeren, ramen en meubelen in het algemeen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u daar goed over adviseren. Kom bovendien naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht. Dankzij meer dan 1.600m2 wooninspiratie vindt u er ongetwijfeld een mooi bed voor in de slaapkamer.

Boxsprings, bedbodems en matrassen

We slapen heerlijk op de beste bedden, al is die keuze voor iedereen persoonlijk. We vertellen u bijvoorbeeld graag meer over onze boxsprings, net als over de specifieke matrassen die er beschikbaar zijn. Heeft u al een bepaald type bedbodem op het oog of bent u benieuwd wat het best aansluit bij uw manier van slapen? Onze adviseurs gaan er graag voor u mee aan de slag. We geven advies op maat, altijd vanuit een vakkundige en betrouwbare overtuiging.

Linnenkasten en bedtextiel

U bent bij ons aan het juiste adres voor slapen, in de meest brede zin van het woord. Dat betekent dat we u graag helpen met de diverse bedden waar u uit kunt kiezen, net als met een mooie linnenkast voor in de slaapkamer of het bedtextiel om daar de warmste sfeer aan te brengen.