Plissé- & Dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen heb je in verschillende kleuren en structuren in lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteit.
Plisségordijnen hebben een enkele laag stof en dupligordijnen hebben er twee. Plissés zijn indien gewenst verkrijgbaar met een zgn. vrij pakket. Hiermee kan plissé ook aan de bovenzijde worden neergelaten. Ideaal wanneer inkijk dient te worden voorkomen, maar daglicht wel welkom is. Uiteraard kunnen de plissés ook geheel worden geopend of gesloten. 

Wanneer je een enkele plissé combineert met een dupli in één gordijn zijn de mogelijkheden eindeloos. En niet alleen voor rechte ramen, plissés zijn een oplossing voor bijna alle ramen, hoe bijzonder de vorm ook. 

De collectie plissés verrast met mooie patronen en structuren. Kies je voor kleur, een motief of Smoked Dip-dye? Of ben jij meer het zwart-wit type? Het is er allemaal en nog veel meer!


Persoonlijk advies?

Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken en advies te geven. Ook nemen wij voor u de maten op, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maak direct een afspraak