´╗┐

Elektrische bediening

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie staat voor extra gemak, veiligheid en wooncomfort. De volgende collecties van bece® kunnen worden uitgevoerd met elektrische bediening: rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën, verticale jaloezieën, en vouwgordijnen. Onze raamdecoratie producten zijn voorzien van Somfy motoren en naast andere domotica-systemen ook compatible met het Home Motion systeem van Somfy.


Als je kiest voor elektrische bediening kun je voortaan met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Ideaal voor een serre of erker. Bovendien is raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen, op afstand te bedienen. Extra makkelijk is dat je je raamdecoratie kunt bedienen met een PC, tablet of smartphone in combinatie met een domotica-systeem.


Door gebruik te maken van een Domotica-systeem kun je waar dan ook je raambekleding, buitenzonwering, verlichting, etc. bedienen. Zo lijkt je huis altijd bewoond.


Elektrische bediening maakt het mogelijk om het leefklimaat in huis beter te beheersen. Een zon- en temperatuursensor voorkomt bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt, omdat je raamdecoratie sluit als de temperatuur boven een vooraf bepaalde waarde komt. Je maakt zo optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je raamdecoratie.
We adviseren je graag over de mogelijkheden van elektrische bediening.

 


Persoonlijk advies?

Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken en advies te geven. Ook nemen wij voor u de maten op, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maak direct een afspraak