Binnenzonwering 

We kunnen er echt niet omheen: thuiswerken is voor velen van ons het nieuwe normaal geworden. Goed licht en genoeg licht zijn belangrijk als je aan het werk bent. Met de juiste raamdecoratie kun je hiervoor zorgen. Zo regel je met jaloezieën gemakkelijk het binnenvallende daglicht of kies je voor een plisségordijn in één van onze beeldschermgeschikte stoffen. Deze speciale stoffen weerkaatsen het licht, zodat je ongestoord aan de slag kunt.

Maar goede binnenzonwering dient nog meer doelen. U voorkomt ook dat u inkijk hebt en dat er teveel licht naar binnenvalt, terwijl het uw interieur sfeervoller maakt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om die doelen te bereiken, waaronder shutters. Klik hier om naar onze pagina over shutters te gaan.

Hieronder ziet u alle overige mogelijkheden in binnenzonwering. Wilt u een staal opvragen of nog meer inspiratie opdoen? Klik hier voor de site van BeCe, de leverancier van de meeste van onze binnenzonweringproducten. 

In onze showroom in Werkendam (in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht) helpen wij u graag met het realiseren van uw wensen!

De hele maand oktober 20% korting op ALLE BeCe raamdecoratie!