Ramen

Ramen zijn essentieel voor een fijne sfeer in huis. Ze zorgen voor lichtinval en stralen met de juiste zonwering of verduistering een fijne mate  van warmte uit. We zijn al meer dan 30 jaar uw woonspecialist en hebben uitgebreide ervaring met alles wat met ramen te maken heeft. Dat betekent 1.600m2 aan wooninspiratie voor bijvoorbeeld mooie gordijnen en binnenzonwering, net als de meer praktische onderdelen.

Kom naar onze showroom in Werkendam, in de omgeving van Gorinchem en Sliedrecht. Onze adviseurs laten u graag zien wat er beschikbaar is voor de ramen, zodat u de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte op een mooie manier kunt decoreren.

Gordijnen en binnenzonwering

Ter decoratie voor uw ramen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de gordijnen, net als van de binnenzonwering. De gordijnen zijn beschikbaar als verduisterend en zonwerend, afhankelijk van hoe u daar gebruik van wilt maken. Gebruik de verduisterende gordijnen in de slaapkamer om het donker te maken en de lichtere exemplaren ter decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer.

Met de binnenzonwering kunt u er ondertussen voor zorgen dat er niet teveel licht naar binnenvalt. Houd het klimaat aangenaam of beperk de schittering in de televisie. We zijn uw specialist in gordijnen en binnenzonwering in Werkendam en omgeving. Doe online alvast inspiratie op of kom naar onze showroom.

Railroedesystemen en horren

Verder zorgen we graag voor de praktische toepassingen met betrekking tot ramen. We zijn vakkundig en betrouwbaar, waardoor we tevens het ideale adres zijn voor railroedesystemen voor de gordijnen en bijvoorbeeld horren voor de ramen. Voorkom dat er allerlei vliegen en andere insecten naar binnen kunnen, net als muggen in de zomermaanden. Zorg er in plaats daarvan voor dat u de ramen lekker open kunt zetten zonder u daar zorgen over te hoeven maken.