Wie zijn wij

In 1933 begon Zeger Baas in Alblasserdam met de verkoop van fournituren en meubelen. Eerst ging hij met zijn koopwaar langs de deur, maar later opende hij een winkel in Alblasserdam. Deze werd voortgezet door zijn zonen Jan en Gert Baas. In 1984 werd besloten een showroom te openen aan de Bruine Kilhaven in Werkendam, waar Jan Baas de scepter ging zwaaien. In 2005 nam diens zoon Gert Baas samen met zijn vrouw Rianne het stokje over.

In de winkel zult u meestal geholpen worden door Gert Baas zelf of de verkoopster Naomi Alberts. Rianne, de vrouw van Gert, verzorgt de administratie van ons bedrijf en springt in de winkel bij als het druk is. Netta Verdoorn werkt op donderdag en zaterdag als Naomi er niet is.
Daarnaast hebben we nog een personeelslid in dienst, nl. Kees Kant. Hij levert de meubels op de afgesproken tijd bij u thuis af en zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats komt te staan. Ook draagt hij zorg voor een vakkundige stoffering en montage van de door u bestelde producten. Hij weet van aanpakken en komt zelden voor verrassingen te staan, maar als dat een keertje wel gebeurt, ziet hij er een uitdaging in die ter plekke op te lossen. Met elkaar staat ons team garant voor kwaliteit en een goede service. 


Click to enter value