Meubelen in Werkendam omgeving Sliedrecht, Gorinchem en Alblasserdam

Mooie meubelen maken het interieur. Kom naar onze showroom in Werkendam in de omgeving van Sliedrecht, Gorinchem en Alblasserdam, waar we u graag helpen om inspiratie op te doen. Onze adviseurs zijn beschikbaar voor advies op maat. Dankzij 1.600 m2 showroom kunt u haast onbeperkt inspiratie op komen doen, bij de vakkundige en betrouwbare specialist in meubelen met ruim 30 jaar ervaring.

U heeft de keuze uit verschillende meubelen, desgewenst om complete woonprogramma’s samen te stellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment alvast online en kom naar de showroom om de meubelen zelf te komen ontdekken.

Zitmeubelen bij Baas Sfeervol Wonen

Binnen onze meubelen kunt u bijvoorbeeld rekenen op een uitgebreide collectie hoekbanken en andere banken, altijd op basis van comfortabele materialen.

Zak heerlijk onderuit in een van de fauteuils of zelfs de relaxfauteuils, om even helemaal nergens aan te hoeven denken. Uiteraard kunt u daar ook meteen een mooie salontafel bij uitzoeken, zodat u de verschillende meubelen qua stijl en materiaal mooi op elkaar af kunt stemmen.

Kasten en alles voor de eetkamer

Binnen ons assortiment meubelen voor uw interieur kunt u daarnaast rekenen op verschillende mooie kasten, net als de combinatie van eetkamertafels, of eettafels in de volksmond, en eetkamerstoelen. U zorgt op die manier eenvoudig voor een nieuwe eethoek of complete eetkamer, waar u weer jarenlang plezier van heeft.

TV-meubelen en verlichting

Tenslotte zijn we al meer dan 30 jaar de specialist in TV-meubelen en op het gebied van verlichting. Daarmee kunt u de andere meubelen eenvoudig op een prachtige manier uitlichten.